top of page

Sites of Memory Oost is een theatrale boottocht over 'verborgen' verhalen uit het koloniale en slavernijverleden van Amsterdam. De performers en schrijvers van Poetry Circle Nowhere werken samen met amateurspelers om deze verhalen tot leven te brengen met vertellingen en performances aan boord en vanaf de kade. De voorstelling is een mix van verleden en heden, van wat we weten en liever niet willen weten. Het is een zoektocht naar ons gedeelde verleden, een ontmoeting in verhalen. Beleef Amsterdam anders dan anders, en neem een duik in ons verleden.

 

Sites of Memory Oost is een samenwerking tussen Amsterdam Roots Festival, Black Heritage Tours, Afrovibes Festival en Nowhere Amsterdam. Mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie: Jij maakt het mee.

 

Team: Jennifer Tosch, Giovanni Finisie, Ashaki Leito, Katy Streek, Mike van Wetten, Leila Anderson, Jorgen Gario, Sjaan Flikweert, Jarrett Erasmus, Linar Ogenia, Ogutu Muraya, Nabil Tkhidousset, Hatun Sarikcioglu, Dick van 't Hoff, Alim Braakman, Stokely Dichtman & Thembi Isaacs

Speeldata: 21, 22, 23, 24, 25 juni 2017

bottom of page