top of page

Sites of Memory is een theatrale boottocht door de binnenstad van Amsterdam over de 'verborgen' verhalen uit het slavernij en koloniale verleden. Een boottocht met vertellingen aan boord, performances en interventies vanaf de kade. De voorstelling is een mix van toen en nu, van wat we weten of liever niet willen weten. Het is een zoektocht naar ons gedeelde verleden, een ontmoeting in verhalen. We ontkennen niet, we vragen en we spitten. Beleef Amsterdam anders dan anders.

Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Cultuur Participatie - Jij maakt het mee, AHK Opleiding Theaterdocent , KINBoat, Black Heritage Tours, Mapping Slavery Project, Afrovibes, Untold Empowerment.

 

Team: Sites of Memory is een samenwerking tussen spelers en muzikanten van Untold, 3e jaars studenten van de AHK opleiding theaterdocent en amateurspelers. De voorstelling is artistiek begeleid door Jennifer Tosch, Katy Streek en dramaturgie door Maarten van Hinte. Begeleiding voortraject locatietheater Lenne Koning en Tom Willems.

Speeldata: 10, 11 & 12 juni 2016

bottom of page